Loading

21 Kasım 2009 Cumartesi

Özer Termal Otel

Özer Termal Otel
Mülkiyeti Bolvadin Belediyesine ait olan 25 oda, 100 yatak kapasiteli Belediye Belgeli otel, Özer Turizm Ltd. Şti. tarafından işletilmektedir. 12 ay açık olan otelde açık yüzme havuzu ve sauna bulunmaktadır.

Tel. No : 0 272 614 11 66
Faks No : 0 272 614 11 77
e-posta:h.turkoglu@mynet.com



Özer Termal Otel, Heybeli Termal Tatil Köyü kompleksi içinde yer almaktadır.
Otelimizde evinizdeki konforu yakalayabileceğiniz, ikisi suit olmak üzere toplam 25 oda bulunmaktadır.

afyonkarahisar bolvadin belediyesi özer otel, heybeli özer otel, heybeli özer otel tesisleri, heybeli termal özer otel, heybeli özel otel bolvadin afyon, ozer otel afyon bolvadin, özer hotel bolvadin, özer otel bolvadin kaplıcaları, bolvadin ozer, bolvadin özer

Otelimizde evinizdeki konforu yakalayabileceğiniz, ikisi suit olmak üzere toplam 25 oda bulunmaktadır. Yatak kapasitemiz 102'dir. Odalarımızda standart olarak TV, mini bar, duş ve telefon bulunmaktadır.

Tecrübeli aşçılarımız tarafından Türk Mutfağının leziz yemeklerinin sunulduğu Kapalı Restaurantımız ve yemek yerken havuzlu bahçe keyfini yaşamak isteyen konuklarımız için Havuzlu Bahçe Restaurantımız otel konuklarımız ve her türlü organizasyonlarınız için hizmetindedir.

Taşınabilir özellikli modern ses düzenli konaklama imkanlarıyla her türlü toplantı, seminer ve diğer organizasyonlarınız için çok amaçlı toplantı salonumuz hizmetinizdedir.

* Heybeli Termal Tesisleri Sosyal Bölümleri
* 4 adet üzeri kapalı havuz
* 2 adet üzeri açık havuz
* 6 adet özel banyo
* 1 adet sauna
* 2 adet çocuk oyun parkı
* 1 adet çim saha
* 1 adet basketbol sahası
* Yürüyüş parkuru
* Koşu parkuru
* Otopark
* Piknik Alanları
* 2 adet çay bahçesi
* Nargile cafe
* Market
* Fırın

bolvadin özer kaplicalari, bolvadin özer otel, bolvadin özerotel ., heybeli özer, bolvadin heybeli kaplıcaları özer hotel

0 yorum:

Template by - Abdul Munir - 2008